El CP Taradell jugarà contra el Vic el primer partit de la Lliga Catalana 2020/21

Els vuitens de finals es disputaran entre el 26 i el 30 d'agost, tant l'anada com la tornada. 

Dimarts, 04/08/2020

La 16a edició de l'Hoquei Lliga Catalana ja té el seu calendari provisional i el seu sistema de competició definits després que l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins (ACHP), organitzadora de la competició, i la Federació Catalana de Patinatge (FCP), que posa els mitjans perquè es pugui celebrar, hagin arribat a un acord.

A l'edició d'enguany, que començarà entre el 26 i el 30 d'agost sempre que la situació sanitària ho permeti, hi participaran els 15 equips catalans de l'OK Lliga 2020-21 juntament amb el millor classificat de l'OK Plata de la passada temporada, el CP Manlleu, que per seguir els protocols de la fase de represa per la pandèmia de Covid-19 transmeses des del Departament de Salut i la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya han estat distribuïts en quatre branques eliminatòries d'anada i tornada amb el criteri inicial de proximitat geogràfica. A partir de quarts de final es jugaria a partit únic en una seu per determinar evitant al màxim la concentració de jugadors i assegurant el suficient temps entre partits per evitar els creuaments de participants així com el bon desenvolupament del protocol d'higiene del pavelló.

Derbi CP Taradell Vic 2019 (5)

 

Els vuitens de final es jugaran en eliminatòries d'anada i tornada en què els 16 equips han estat distribuïts amb el criteri de proximitat geogràfica evitant els enfrontaments entre els set millors classificats del curs passat i amb el segon partit a la pista del millor classificat durant la passada temporada 2019-20. 

Segons un comunicat de la Federació Catalana de Patinatge, "els quarts de final, que es jugarien entre el 31 d'agost i el 3 de setembre, serien a partit únic en una pista neutral si es juga una Final a 8 o a casa del millor classificat de l'OK Lliga 2019-20 si finalment no es fa. Disputar una Final a 8 o una Final a 4 dependrà de la disponibilitat de retransmissió per part del canal Esport 3 i de les possibilitats organitzatives de la seu organitzadora tenint sempre present que en cas de seu única es podran fer màxim dos partits el mateix dia i sempre seguint el protocol actualitzat de les autoritats". Amb el mateix criteri, les semifinals es jugarien entre el 3 i el 5 de setembre i la final entre el 5 i 6 també en una pista neutral.

La resta de competicions catalanes, organitzades directament pel Comitè Català d'Hoquei Patins, no començaran fins la primera setmana d'octubre i els seus calendaris s'aprovaran a l'Assemblea prevista el 5 de setembre.

Els partits dels vuitens de final són: 

1. FC Barcelona-CH Mataró
2. CP Taradell-CP Vic
3. Girona CH-CH Palafrugell
4. CH Caldes-CH Lloret
5. CE Noia-CE Vendrell
6. CP Voltregà-CP Manlleu
7. Reus Deportiu-CP Calafell
8. Igualada HC-CE Lleida