El CP Taradell ja coneix el calendari de la temporada 2020/21

Debutarà a casa, el 26 de setembre, contra el Lloret. 

Dimecres, 26/08/2020

L'OK Lliga ja té calendari. El CP Taradell començarà la temporada a casa i ho farà contra el CH Lloret, un dels equips que la temporada passada lluitava per no baixar. En el segon partit de la temporada, el conjunt blanc-i-blau es desplaçarà a Galícia per enfrontar-se al Liceo. El primer derbi pel Taradell de la seva segona temporada a l'OK Lliga arribarà el 5 de desembre i s'enfrontarà al Vic a domicili. A la setmana següent, el 12 de desembre, el Taradell rebrà el Barça al pavelló d'El Pujoló i en el primer partit del 2021 els taradellencs rebran el Voltregà. El 30 de gener el Liceo viatjarà a Taradell mentre que el Taradell jugarà a la pista del Vic el 17 d'abril, a la del Barça l'1 de maig i a la del Voltregà el 22 de maig, penúltim partit d'una Lliga regular que té previst finalitzar el 29 de maig. En el darrer partit, el Taradell rebrà el Palafrugell. 

L'OK Lliga la formen 16 equips: CP Taradell, CH Lloret, Barça, CH Palafrugell, Igualada Rigat HC, Deportivo Liceo, CH Caldes Recam Làser, Garatge Plana Girona CH, CP Vic, CP Calafell Tot l'Any, CH Mataró, CP Voltregà, Reus Deportiu, CE Noia Freixenet, CE Lleida Llista Blava i CE Vendrell. 

Per preparar l'inici de l'OK Lliga, els equips catalans jugaran la Copa Catalana que començarà, precisament aquest cap de setmana. 

CP Taradell Arenys 2019 (2)