El CP Taradell inicia la Lliga amb un empat a Alcobendas

Diumenge, 22/10/2023

Regust amarg de la visita del CP Taradell a la pista de l'Alcobendas. Els taradellencs van sumar un punt en el primer partit de la temporada. Els de Jefa Rovira van haver de remuntar en dues ocasions l'avantatge dels madrilenys.

Al minut 9 l'Alcobendas va marcar el primer. Poc més tard, el conjunt local va disposar d'una falta directa però Xevi Puigbí va poder aturar la bola. Amb l'1 a 0 es va arribar a la mitja part. A la represa, el Taradell va buscar el segon gol, però qui el va aconseguir va ser de nou l'Alcobendas quan quedaven dos minuts per finalitzar el partit. Semblava que el 2 a 1 seria el resultat final, però Víctor Crespo va empatar de nou el partit 30 segons després. Amb el 2 a 2 els dos equips van disposar encara d'accions per desfer l'empat, però aquest no es va moure.

D'aquesta manera el CP Taradell va sumar el primer punt de la temporada en el primer partit de l'OK Lliga Sud.