El CP Taradell guanya, però es queda sense play off d'ascens

Diumenge, 07/05/2023

El CP Taradell va superar a l'Olot per 9 a 6. Una victòria insuficient perquè la victòria del Sant Just deixa el Taradell sense poder jugar el play off d'ascens a l'OK Lliga i, per tant, continuarà una temporada més a l'OK Plata.

Els taradellencs van anar per feina i amb un quart d'hora ja guanyaven per 5 a 1. Abans del descans, l'Olot va fer el segon arribant a la mitja part amb un 5 a 2. A la represa, i després de diverses alternances en el marcador, el partit va arribar a la recta final amb l'Olot intentant atrapar el Taradell. En el minut 45, els garrotxins van fer el 8 a 5, a la jugada següent van fallar un penal i pocs segons després marcaven el 8 a 6. Albert Benito, el capità taradellenc, va tancar la petita reacció visitant amb el 9 a 6 definitiu.

Amb el partit acabat i amb els deures fets, va tocar estar pendents del partit del Sant Just. No hi va haver sort i el Taradell es va haver de conformar amb la tercera posició amb 46 punts. El Sant Just ha acabat segon amb 46 mentre que el Mataró ha estat primer amb 53. El Taradell tanca una temporada irregular amb un balanç de 15 victòries, 1 empat i sis derrotes i 83 gols a favor i 62 en contra. A banda de la tercera posició a la taula també ha estat el tercer equip més golejador i el tercer menys golejat.

El partit de dissabte a la tarda va ser el darrer d'Albert Dalmau com a jugador taradellenc. Damunt la pista i al costat dels seus companys es va acomiadar dels aficionats blanc-i-blaus després d'onze temporades defensant la samarreta blanc-i-blava.