El CP Taradell guanya l'Arenys i suma la segona victòria consecutiva

Divendres, 19/04/2024

Jordi Palmarola, ajudant fins al moment de Jefa Rovira a la banqueta taradellenca, es va fer càrrec de l'equip en el seu darrer partit com a tècnic taradellenc, dijous al vespre i va aconseguir una victòria per 7 a 5 davant l'Arenys de Munt. Joan Xino Doncel es farà càrrec de l'equip en els dos darrers partits que falten per acabar la competició.

CP Taradell (1)JPG

Davant l'Arenys el Taradell va ser superior, però li va costar marxar del partit. Sergi Pla va inaugurar el marcador al minut 11, però ràpidament l'Arenys va empatar. A més, els visitants capgiraven el marcador en finalitzar un contraatac i disposaven d'un penal per fer el tercer que Puigbí va poder aturar. De penal va arribar l'empat a 2 en un bon llançament de Crespo i el capità Benito va avançar el Taradell al minut 23 deixant el 3 a 2 a la mitja part.

Com la setmana anterior, els atacs es van imposar a les defenses d'un i altre equip i, a la segona part, van arribar més gols. Només començar Crespo posava el 4 a 2 de penal, però l'Arenys no va deixar en cap moment que el Taradell marxés en el marcador i amb dos gols va posar l'empat a 4. Pla va tornar a avançar el Taradell després d'una bona jugada individual. L'Arenys hauria pogut fer l'empat a 5 de falta directa, però va errar davant un encertat Puigbí però Martos posava de nou les taules a l'electrònic en una bona jugada col·lectiva.

No va ser fins als dos últims minuts quan Albert Benito, amb dos gols, sentenciava el partit.