El CP Taradell guanya i depèn d'ell mateix per pujar a l'OK Lliga

Xevi Soler va fer el gol de la victòria contra el Shum a 1'40'' pel final del partit.

Dissabte, 25/05/2019

Jornada rodona però d'infart pel CP Taradell. Va guanyar per 6 a 5 a l'Arenys de Munt, un partit que a l'inici de la segona part perdia per 1 a 5 i els dos primers classificats, Alpicat i Manlleu, van perdre els seus respectius partits. D'aquesta manera, Palafrugell i Taradell encapçalen ara mateix la classificació de l'OK Plata amb 44 punts mentre que l'Alpicat i Mataró en tenen 43 i són tercer i quart i el Manlleu és cinquè amb 42. Els taradellencs necessiten guanyar el Liceu a La Corunya per ser nou equip d'OK Lliga. El partit serà dissabte a les 8 del vespre.

Davant l'Arenys de Munt el Taradell va protagonitzar una remuntada èpica. El pavelló, que es va acabar omplint de gom a gom, va veure com a la primera part no entrava res pels locals, en canvi, els visitants marcaven en cada llançament que feien. El primer en el minut 4. Després d'un pal del Taradell, Dani Rodríguez posava l'empat des del punt de penal en el minut 17. Però l'alegria va durar uns segons perquè només treure del mig del camp l'Arenys es tornava a posar per davant en el marcador i, abans del descans, van arribar dos gols més (1-4).

A la segona part, els taradellencs van sortir amb molta intensitat però quan més a prop tenien el gol, qui va tornar a marcar va ser el conjunt visitant, deixant l'1 a 5 a l'electrònic. A més a més, Dani Rodríguez fallava un penal i les opcions no només de guanyar el partit sinó de lluitar per l'OK Lliga, s'esvaïen. Els minuts passaven i la diferència de quatre gols semblava impossible de capgirar. Però el Taradell ho va intentar i va trobar la recompensa amb el suport del públic i l'encert. Edu Genís va ser l'autor del 2 a 5. Dani Rodríguez no aprofitava una falta directa per marcar però si la superioritat numèrica després d'una blava per fer el tercer del Taradell. L'Arenys va tenir l'oportunitat de fer el sisè també de falta directa, però va fallar davant Albert Dalmau i al contraatac el pavelló esclatava amb el gol de Benito (4-5) a 7 minuts pel final. El Taradell llançat en atac va fer l'empat a 5 en el minut 45 però no en tenia prou i a 1min 41seg pel final, Xevi Soler recuperava la bola i marcava el gol de la victòria (6-5). Al final del partit (tot i no saber encara el resultat dels seus rivals) jugadors i afició van celebrar una gran victòria.