El CP Taradell guanya el Raspeig

Els taradellencs van remuntar un 1 a 2 en contra després d'una gran segona part.

Dilluns, 25/10/2021

Dani Rodríguez va avançar el Taradell al minut 7. El golejador taradellenc, tot i no poder marcar de falta directa, va aprofitar el refús del porter per fer pujar l'1 a 0 en el marcador. El Raspeig, però, va capgirar el marcador i, a la mitja part, guanyava per 1 a 2.

El Taradell va reaccionar a la segona part, que va ser gairebé perfecta. Víctor Crespo va marcar des del punt de penal el 2 a 2 i a partir d'aquí el partit va ser pel Taradell, que tot i dominar no va encarrilar l'enfrontament fins a la recta final. Marc Soler, amb dos gols consecutius, va posar per davant el Taradell. Amb el 4 a 2, el Taradell va jugar a plaer davant un Raspeig que buscava posar-se dins del partit amb un nou gol, però els locals van defensar molt bé. Ja en el darrer minut, el Taradell va incrementar el marcador amb dos gols, un de Pol Gallifa i un darrer de Sergi Pla, que va aprofitar el refús del porter en el llançament d'un penal per marcar el 6 a 2 definitiu en el darrer segon.