EL CP Taradell guanya el derbi contra el Vic

Diumenge, 03/04/2022

El CP Taradell es va emportar el derbi contra el Vic per 4 a 3. Els taradellencs van anar sempre per davant en el marcador. Sergi Pla va inaugurar el marcador en el quart d'hora de joc. El Taradell va disposar d'accions per fer el segon però va perdonar mentre que el Vic, que havia disposat de poques ocasions, va empatar just començar la segona part. L'1 a 1 el va fer el taradellenc Uri Ramírez. Dani Rodríguez va tornar a posar el Taradell per davant en una gran jugada individual però l'alegria va durar poc i a la següent jugada, l'extaradellenc Xevi Soler feia l'empat a 2. Els taradellencs van continuar buscant el gol de la victòria i el va aconseguir mitjançant Bennito en el minut 44 i dos minuts més tard, Víctor Crespo va fer el quart. En els darrers segons, el Vic, que s'havia volcat a l'atac, va fer el 4 a 3.

La victòria deixa el CP Taradell com a tercer classificat amb 40 punts, els mateixos que el Vilafranca i a tres del primer que és el Sant Cugat. El proper partit dels taradellencs no serà fins al 24 d'abril contra el Barça.