El CP Taradell guanya a domicili un any després

El Taradell va sumar tres punts molt importants davant l'Igualada.

Dilluns, 30/11/2020

Feia un any que el CP Taradell no guanyava lluny d'El Pujoló. Dissabte va trencar aquesta ratxa i ho va fer aconseguint tres punts d'or a la pista de l'Igualada, un dels rivals directes per al conjunt blanc-i-blau per evitar la zona baixa. El resultat final va ser de 3 a 4, en un vibrant partit en el qual un gol d'Edu Genís a cinc minuts per al final va ser decisiu perquè el Taradell sumés els tres punts.

Albert Benito va inaugurar el marcador al minut 3 en un inici dominat pel conjunt blanc-i-blau. Tot i així, al quart d'hora de joc, els locals van fer l'empat. Els taradellencs en cap moment es van rendir i amb una gran jugada individual de Dani Rodríguez els taradellencs es tornaven a avançar en el marcador al minut 20. Abans del descans, però, un penal a favor de l'Igualada va permetre als locals anar al descans amb empat a 2.

L'Igualada va sortir més endollat a la segona part i va buscar el gol del desempat davant un inspirat Dalmau. Quan pitjor ho estava passant el conjunt de Ferran Moreno, va arribar el gol de Marc Soler, que tornava a posar el Taradell per davant en el marcador amb el 3 a 3. Un cop més, però, l'alegria va durar poc i un minut més tard Yeste empatava en una jugada en la qual la bola va tocar al pal i va acabar entrant a la porteria. Pocs segons més tard, Marc Soler tornaria a marcar, però els col·legiats van anul·lar el gol. En un tram final de partit molt emocionat, Edu Genís aconseguiria el gol de la victòria al minut 45. L'Igualada va buscar l'empat, però aquesta vegada el Taradell va saber defensar la victòria i els tres punts que permeten als taradellencs sumar vuit punts a la classificació.