El CP Taradell goleja l'Olot

Ajornat el partit que havia de disputar dissabte a la pista del Raspeig.

Dimecres, 02/02/2022

El CP Taradell no viatjarà aquest cap de setmana a Alacant, ja que ha ajornat el partit que havia de disputar dissabte contra el Raspeig per positius a l'equip.

Els de Jefa Rovira van guanyar el darrer compromís contra el CP Olot, el passat dissabte, amb un clar 4 a 0. Tot i la victòria, la nota negativa va ser la lesió de Xavi Crespo, que amb una fractura de peroné, es perdrà el que queda de Lliga.

Tot i que el Taradell va dominar tot el partit, no va aconseguir inaugurar l'electrònic fins al minut 17 amb un gol de Pol Gallifa. A l'inici de la represa, els de la Garrotxa van disposar d'una falta directa per empatar, però van errar davant una gran actuació d'Albert Dalmau, que uns minuts més tard, aturaria dues directes més. Després d'aquestes tres clares ocasions per l'Olot, Sergi Pla va fer el segon pel Taradell que donava tranquil·litat i ànims a l'equip. I és que a la jugada següent, Dani Rodríguez va marcar el tercer. Ja a la recta final del partit Marc Soler tancava la golejada amb el 4 a 0 definitiu.

A la classificació, el Taradell és tercer amb 23 punts.