El CP Taradell es situa segon després de la victòria a Lloret

Dilluns, 04/12/2023

Dissabte al vespre el Taradell va superar el Lloret per 3 a 5 en un gran duel. El partit va ser molt intens des del primer segon. I només començar i després d'una jugada d'atac, el Lloret inaugurava l'electrònic amb un gol de Laguna aixecant la bola des de darrere la porteria i superant Puigbí. La reacció del Taradell va arribar al minut 6 en una jugada personal de Víctor Crespo. El taradellenc va recuperar una bola en defensa i de jugada individual va anar de porteria a porteria per fer l'empat a 1. L'alegria va durar poc. Després d'un temps mort, el Lloret es va tornar a avançar al marcador. I només servir des del mig del camp en un llançament de Víctor Crespo, Benito tocava la bola i la desviava suaument al fons de la porteria per posar de nou l'empat al marcador.

Lloret TaradellJPG

En els següents minuts no hi va haver gols però sí ocasions. S'enfrontaven dos equips de la part alta i hi havia molt en joc. Aquests nervis es van notar a la pista, amb faltes i protestes. Abans del descans, el Taradell va aconseguir posar-se per davant amb un gol de Crespo de penal.

A la segona part va continuar la mateixa intensitat. Puigbí va aturar una falta directa i del possible empat a 3 es va passar al 2 a 4 amb un gol de Sergi Pla. A cinc minuts per al final, Víctor Crespo posava la cirereta al pastís fent el cinquè de falta directa. Un gol que sentenciava el partit pel Taradell en una tarda rodona per a Crespo, que davant el Lloret va marcar de jugada, de penal, de falta directa i va fer l'assistència d'un gol. A quatre minuts per al final va arribar el 3 a 5, però el Taradell va saber defensar l'avantatge per retrobar-se amb la victòria i sumar tres punts molt importants.