El CP Taradell es retroba amb la victòria davant el Vilanova

Va guanyar per 4 a 2 en un partit complicat que va capgirar a la segona part.

Diumenge, 28/11/2021

El CP Taradell va patir per guanyar el Vilanova, un dels cuers de l'OK Plata Sud. Al final, i després d'una gran segona part, es va imposar per 4 a 2.

El partit no va començar bé pels de Jefa Rovira, que van veure com al minut 8 els rivals s'avançaven en el marcador. Crespo va poder empatar al quart d'hora de joc després de fallar un penal, però aprofitant el rebot per posar l'1 a 1. L'alegria va durar poc, ja que només dos minuts més tard, el Vilanova es tornava a avançar posant l'1 a 2 abans del descans.

Un inici molt fort del Taradell a la segona part va permetre fer l'empat mitjançant Dani Rodríguez. Bentio va posar per davant el Taradell en uns minuts molt bons del conjunt local que va jugar més de deu minuts tenint 9 faltes en el marcador. Dani Rodríguez no va poder fer el quart de falta directa però si que ho va fer a dos minuts pels final deixant el partit sentenciat.

El Taradell, que té un partit menys, suma deu punts.