El CP Taradell es retroba amb la victòria davant el CDM

Diumenge, 12/02/2023

Va costar que la bola entrés, però al final va entrar i al final el Taradell es va emportar la victòria davant el CDM per 6 a 1. Una victòria plàcida amb uns gols, però que van arribar en els darrers deu minuts.

El Taradell va dominar i la porteria visitant va ser un atac i gol constant. El porter del CDM ho va aturar tot. La punteria del Taradell tampoc estava afinada i no hi havia manera que la pilota entrés. Durant els primers 40 minuts de partit el guió va ser aquest. El Taradell generava perill en cada jugada d'atac, però l'electrònic no es movia. El CDM, amb el taradellenc Nil Generó al seu equip, es va apropar en comptades ocasions a la porteria de Puigbí que va saber resoldre sense problemes el poc perill que van portar els gallecs. El Taradell també ho va intentar amb un penal i una falta directa, però tampoc hi va haver encert de cara a gol. A la segona part, a més a més, s'hi van sumar els pals.

Finalment, però, i en el minut 40, Benito aconseguia obrir el marcador. 20 segons després arribava el segon i la tranquil·litat per un Taradell que arribava en aquest partit amb dues derrotes consecutives que l'havien allunyat fins a la cinquena posició. En el 42 va arribar el tercer. Nil Generó va fer el gol de l'honor en un llançament de falta directa que posava el 3 a 1. El marcador no perillava, però el Taradell no va baixar la intensitat i, a diferència dels primers 40 minuts, pràcticament va convertir en gol cada jugada de perill que va tenir fins al final posant el resultat definitiu de 6 a 1.

Una victòria que deixa als taradellencs en la mateixa cinquena posició ja que els seus rivals no van fallar.