El CP Taradell encaixa una golejada a la pista del líder i campió del grup Sud de l'OK Plata

Dilluns, 29/04/2024

Penúltim partit de la temporada i nova derrota del CP Taradell, aquesta vegada a la pista d'un gran Alpicat que després del partit amb el Taradell va celebrar el títol i l'ascens a l'OK Lliga.

El partit també va ser de celebració, tant a la grada com a la pista, amb un conjunt local que va golejar un Taradell que tenia les baixes de Nil Generó i Arnau Font i que en cap moment es van trobar còmodes en un partit en el que l'Alpicat va ser superior des del primer minut. A la mitja part el resultat ja era de 5 a 1, el gol del Taradell (el 4 a 1) el va fer Juli Cardús en el darrer minut, però els lleidetans encara van tenir temps de fer-ne un altre per deixar el partit dat i beneït en el primer temps.

A la represa, i en una segona part de tràmit i amb molt menys ritme, els locals van fer dos gols més davant un Taradell sense idees que es situa sisè amb 33 punts. En el darrer partit de la temporada, diumenge vinent a 1/4 de 5 de la tarda, el Taradell rebrà un Espanyol que es juga la permanència.