El CP Taradell empata i no continuarà a l'OK Lliga

L'empat a 4 contra el Palafrugell va ser insuficient tot i la derrota d'El Vendrell.

Dilluns, 31/05/2021

El Taradell va buscar l'èpica. Una d'aquelles nits màgiques en la qual la comunió entre equip i afició va ser màxima. Però no va poder ser. L'empat a 4 davant el Palafrugell no va ser suficient perquè el Taradell salvés la categoria i dissabte va posar punt final a dues temporades a l'OK Lliga, la màxima de l'hoquei estatal.

El Taradell no va poder fer els deures davant un equip que buscava evitar el play off. La importància dels tres punts era evident i els dos equips van oferir un gran partit que no va començar gens bé per a un Taradell que als 40 segons veia com Dalmau era expulsat. El Palafrugell no va aprofitar la falta directa, ja que Gorchs va aturar la bola. Al minut 5 va arribar el primer gol pel Palafrugell, però Víctor Crespo,de penal, i Dani Rodríguez, de falta directa, van capgirar el marcador marxant al descans amb un 2 a 1.

Els taradellencs van poder aguantar aquest resultat fins ben entrada la segona part. Un resultat que els assegurava poder jugar el play off, ja que el Vendrell perdia amb el Reus. Tot anava perfecte fins que a 12 minuts pel final el Palafrugell va marcar el 2 a 2. Els nervis van fer presència entre els taradellencs i tres minuts després els visitants feien el 2 a 3.

Dani Rodríguez posava la igualada amb un nou llançament de falta directa, però novament Borja, després d'un gol anul·lat als locals, posava per davant el Palafrugell a dos minuts pel final. A 30 segons pel final, Dani Rodríguez tornava a marcar per fer el 4 a 4. Un resultat insuficient per mantenir la categoria i no baixar.