El CP Taradell empata a 1 contra l'Igualada

Els taradellencs donen el punt per bo en un partit amb una gran segona part d'Albert Dalmau.

Dijous, 15/04/2021

CP Taradell IGualada (1)

El CP Taradell va començar marcant amb un gol molt matiner, però va acabar patint per sumar un punt davant l'Igualada. Just després del gol de Víctor Crespo al minut 2 de partit, l'Igualada aconseguia l'1 a 1 dos minuts més tard, al minut 4. Un resultat que no es mouria més durant tot el partit.

La primera part va ser més igualada. Els visitants van portar la iniciativa, però el Taradell sempre va estar dins del partit i el gol hagués pogut arribar en qualsevol moment encara que no hi va haver ocasions clares.

A la segona, en canvi, l'Igualada va aprofitar diversos contraatacs per crear perill i el pal en 4 ocasions i Albert Dalmau, diverses vegades, van evitar el gol de l'Igualada. El Taradell, a la segona part va anar de més a menys i va portar poc perill a la porteria visitant.