El CP Taradell deixa escapar dos punts de la pista del Barça B

Dilluns, 01/04/2019

El CP Taradell tenia controlat el partit davant el Barça B, disputat diumenge a Barcelona, però va deixar escapar un 0 a 2 en contra i va acabar empatant. Un punt que li permet mantenir-se a la quarta posició amb 34 punts, a dos del Manlleu, que és tercer, a tres del Lleida, que és segon, i a quatre del Mataró, que continua líder.

Partit molt seriós dels blanc-i-blaus davant el conjunt blaugrana. Els taradellencs es van avançar amb un gol d'Edu Genís als primers minuts, mentre que Dani Rodríguez feia el segon abans del descans. A la segona part i després d'una falta directa fallada, el Barça es posava dins del partit amb un gol des del punt de penal. Els locals es van llançar a l'atac i en el darrer minut aconseguien l'empat.

L'OK Lliga continua molt oberta. El proper rival serà el Shum Frit Ravich.