El CP Taradell perd davant un gran Barça

Els taradellencs van plantar cara fins que el Barça va fer el primer dels set gols.

Dilluns, 14/12/2020

Taradell-Barça (FC Barcelona)

El CP Taradell no va poder sumar davant un Barça molt fort. El conjunt blaugrana va guanyar per 1 a 7 en un partit en el qual els taradellencs van fer suar el rival. Tot i que va ser el Barça qui va dominar, el Taradell es va col·locar molt bé a la pista i això va impedir els atacs del rival. A més a més, Albert Dalmau, amb una nova gran actuació, va fer que el marcador fins al minut 16 fos l'inicial.

El primer gol de Pablo Álvarez va trencar el duel. Una diana que va arribar després que l'argentí rematés una fantàstica jugada d'estratègia en el servei d'una falta. Abans del descans, Hélder Nunes i Joäo Rodrígues van fer dos gols més que posaven el 0 a 3. El Taradell va sortir tocat a la represa i el Barça ho va parofitar per marcar dos gols més

Però no va ser l'únic gol abans del descans, perquè Hélder Nunes, que va rematar una combinació amb el mateix Pablo Álvarez (0-2, min 19), i Joao Rodrigues, després d'aprofitar una assistència lateral de Pau Bargalló (0-3, min 24), van ampliar distàncies i van deixar el duel pràcticament vist per sentència. I és que després del pas pels vestidors, el Barça encara va fer més gran la seva renda amb dos gols consecutius al minut 30. Amb el partit trencat, el Taradell va continuar defensant, però va encaixar dos gols més amb un Barça que va fer notar el seu atac. Ja en el darrer minut, Tino Molera feia el gol de l'honor per un Taradell que va plantar cara a un gran rival, candidat al títol de Lliga.