El CP Taradell continuarà una temporada més a l'OK Plata

Perd contra el Vilafranca i es queda sense la segona posició.

Diumenge, 08/05/2022

El CP Taradell va perdre per 3 a 2 contra el Vilafranca, dissabte al vespre, en un partit d'infart. Els taradellencs van anar sempre a remolc i van ser incapaços de capgirar el marcador en el que va ser el darrer partit de Dani Rodríguez i Marc Soler, que pengen els patins mentre que Miki Gorchs ha anunciat aquesta setmana que deixa l'equip.

La primera part no va ser bona. Els taradellencs perdien la bola molt ràpidament davant la intensa pressió que oferien els de Vilafranca, que només començar, a més a més, van disposar d'una falta directa. El llançament, però, va anar a fora. Al minut 5, una pèrdua en atac del Taradell va acabar amb el primer gol del Vilafranca. El Taradell no va reaccionar i al quart d'hora, en una jugada també que es va iniciar en una nova bola perduda dels blanc-i-blaus, va arribar el 2 a 0. El Vilafranca dominava el marcador i també el joc a la pista i Albert Dalmau evitava una golejada major en diverses accions de perill dels locals. Entre elles, una nova falta directa a dos minuts per l'equador. El Taradell, tot i no fer una bona primera part, va tenir l'opció de retallar la diferència a vuit segons per a la mitja part, però Dani Rodríguez no va encertar en el llançament. Sí que va marcar el Taradell només començar la segona part. El temps de descans va servir per fer reaccionar els de Jefa Rovira i així va ser com al primer minut Víctor Crespo feia el 2 a 1. A partir d'aquí, atac i gol per un Taradell que va disposar de moltes accions per empatar el partit però David Arellano ho va aturar tot, fins i tot una nova falta executada per Dani Rodríguez. El temps s'acabava i el Taradell necessitava dos gols. Aquests no arribaven. El Vilafranca disposava d'un penal que Dalmau aturava, i en el darrer minut una falta d'entesa va acabar amb un contraatac local de Xevi Aragonès, que sense porter va fer pujar el 3 a 1. A sis segons per al final Sergi Pla va fer el 3 a 2, però el gol era insuficient i el Taradell es quedava sense segon lloc.

El CP Taradell ha acabat la Lliga en quarta posició amb 44 punts amb un balanç de 13 victòres, 5 empats i 4 derrotes en les 22 jornades disputades. Ha fet 79 gols i n'ha encaixat 60.