El CP Taradell començarà el 2021 amb un doble derbi

Dijous jugarà contra el Vic i diumenge amb el Voltregà. 

Del 07/01/2021 al 10/01/2021

Després de l'aturada de la competició per les vacances de Nadal, el CP Taradell començarà el 2021 amb dos derbis osonencs: Vic i Voltregà seran els rivals d'aquesta setmana. El del Vic serà el partit ajornat a principis de desembre per positius a la plantilla vigatana mentre que el del Voltregà serà el de la jornada corresponent, la 14 de l'OK Lliga. 

Els taradellencs van acabar el 2020 de la millor manera possible: una victòria a Mataró que no només el va permetre puntuar davant un rival directe sinó que el conjunt blanc-i-blau va sortir de la zona perillosa de l'OK Lliga. Ara mateix són onzens amb 11 punts. Els de Ferran Moreno esperen mantenir aquesta bona dinàmica davant el CP Vic, dijous a les 9 del vespre a l'Olímpic de Vic. El conjunt vigatà és cuer amb només 4 punts però té tres partits pendents.  

D'altra banda, diumenge a les 12 del migdia, el Taradell rebrà el Voltregà al pavelló d'El Pujoló. El conjunt de Sant Hipòlit és l'equip osonenc més ben classificat, ja que ocupa la sisena posició amb 18 punts i, com el Taradell, té un partit pendent. 

Els dos partits els podreu seguir en directe per Ràdio Taradell. 

Derbi CP Taradell Voltregà 2019 (14)

 

twitter