El CP Taradell cau amb el Noia en un partit polèmic

Tot i començar guanyant, els taradellencs van perdre per 1 a 3.

Dimecres, 22/01/2020

No va poder ser. El Taradell va plantar cara al Noia Freixenet, però la bola aturada i un polèmic arbitratge va impedir que els de Ferran Moreno obtinguessin més premi en un partit travat que va acabar 1 a 3. Els dos equips van sortir molt forts i els locals van avisar en el primer minut amb un xut al pal de Molera. El Noia va disposar d'un penal en els primers minuts que Dalmau va poder aturar en el minut 8 i, un minut després, Dani Rodríguez avançava el Taradell aprofitant un penal. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans, tot i les diverses ocasions d'un Noia que es va trobar amb un inspirat Dalmau. La més clara va arribar en el darrer minut de la primera part en un falta directa que Dalmau va poder aturar després que Dani Rodríguez veigués la primera blava.

En el primer minut de la segona part, i amb un Taradell amb inferioritat numèrica, el Noia va empatar. A partir d'aquest moment el Noia va passar a dominar, però va ser el Taradell qui va disposar de l'acció més clara en una falta directa que Dani Rodríguez no va poder transformar. A l'altra porteria, el Noia també disposava d'una falta directa, però va fallar davant Dalmau. Amb l'1 a 1 es va arribar a l'últim quart d'hora, moment en el qual Xavi Costa va aprofitar per marcar des del punt de penal, en una acció molt protestada pels locals. L'1-2 mantenia viu un Taradell que mirava de sorprendre els sadurninencs a la contra, però el porter visitant va estar molt encertat sota pals per evitar la igualada. Fins que en el minut 47 va arribar el gol de la sentència, de falta directa, en una nova acció polèmica. El partit, escalfat, va acabar encara amb més protagonisme arbitral, després d'una nova blava al Taradell que va acabar amb una nova falta que en aquest cas no va acabar amb gol.