El CP Taradell cau a Sant Hipòlit però manté les opcions de fer el play out

L'empat d'El Vendrell contra el Caldes permet el Taradell continuar amb opcions de mantenir-se a l'OK Lliga.

Dimarts, 25/05/2021

Al final del partit que el Taradell jugava contra el Voltregà i amb el resultat advers de 5 a 2 moltes persones es pensaven que el Taradell ja era equip d'OK Plata. Quedaven, però, encara alguns minuts per disputar-se del partit entre El Vendrell i el Caldes i l'empat a 1 permet al conjunt blanc-i-blau continuar amb opcions de lluitar per mantenir la categoria.

Davant el Voltregà el Taradell va fer una bona primera part, tot i encaixar dos gols que el van deixar tocat. Abans del descans, Víctor Crespo deixava el 2 a 1 amb un gol des del punt de penal. Tot i que el Taradell va començar el segon temps amb un llançament el travesser, la segona part va ser pel Voltregà que en el minut 28 posava el 3 a 1. Una blava a Tino Molera permetia als locals disposar d'una falta directa però Albert Dalmau va aturar la bola. En el minut 44 el partit es va trencar amb el 4 a 1 pel Voltregà i dos minuts després arribava el 5 a 1. El voltregà encara va disposar d'una falta directa per arrodonir la golejada però novament Dalmau va poder aturar l'esfèrica. Marc Soler, des del mig del camp, maquillava el resultat amb el 5 a 2 en el minut 48. El Taradell encara hagués pogut fer el tercer però un pal de Marça i Blai Roca en un u contra u de Marc Soler ho van impedir.

Després d'aquesta jornada, la classificació continua més oberta que mai. El Taradell seria l'equip que baixaria juntament amb Mataró, Vic i Lloret mentre que Palafrugell i Vendrell ara mateix estan en les dues posicions de play out. El Vendrell però no la té matemàtica i es jugarà amb el Taradell aquesta plaça de descens en la darrera jornada. El Taradell necessita guanyar el Palafrugell i que el Vendrell perdi contra el Reus.