El CP Taradell cau a Lleida en el tram final

Dos jugadors taradellencs van acabar amb traus al cap.

Dilluns, 10/02/2020

El CP Taradell va tornar de Lleida sense punts a la classificació en un partit molt igualat que es va decidir per la mínima i en el qual dos jugadors taradellencs, després de dos rebots, van acabar amb punts al cap. Un tercer gol dels locals a sis minuts pel final va donar la victòria al Lleida (3-2). Una blava a David Martínez va permetre als locals disposar d'una falta directa que va transformar el seu capità, Andreu Tomàs, en el minut 15. Els de Ferran Moreno van reaccionar i, a cinc minuts pel final, i amb dues jugades consecutives, van capgirar el resultat marcant al descans amb un 1 a 2 amb gols de Dani Rodríguez i Marc Soler.

A la represa, el conjunt local va sortir amb més intensitat i, en el 34, va arribar l'empat. Una nova targeta blava pel conjunt taradellenc va permetre al Lleida disposar d'una nova falta, però en aquesta ocasió el capità local no va poder marcar davant Albert Dalmau. Després d'uns minuts molt igualats en el que els dos equips buscaven el gol de la victòria, aquest es va decantar pels lleidatans amb una diana de Marc Palazón.

El CP Taradell, cuer a la classificació de l'OK Lliga, empatat amb el CP Vic, amb 12 punts.