El CP Taradell cau a Calafell amb un gol en el darrer minut

Dissabte, 31/10/2020

El CP Taradell va perdre a la pista del Calafell per 5 a 4 en un matx emocionant, vibrant i amb molta intensitat conscients que els dos equips necessitaven els tres punts.

El partit va començar bé pels taradellencs, ja que al minut 3 Víctor Crespo marcava amb un llançament llunyà que entrava per l'escaire de la porteria local. Al minut 12 arribava l'empat a 1 amb un gol d'Eloi Mitjans des del punt de penal. L'alegria duraria poc pels verds, ja que Dani Rodríguez aprofitaria una targeta blava a Sergi Torné per situar l'1 a 2 en el minut 13. Arnau Xaus, en el minut 18, realitzava una jugada individual al centre de la pista per fer una mitja volta per posar el 2 a 2. Quan semblava que amb l'empat s'arribaria a la mitja part, Torné marcava el 3 a 2.

A la segona part, Dani Rodríguez, novament de falta directa, posaria l'empat a 3 en el marcador, al minut 28. Però un cop més, la reacció local no es faria esperar i Eloi Mitjans tornaria a marcar només un minut després per firmar el 4 a 3. El Taradell no havia dit la darrera paraula i Dani Rodríguez, per tercera vegada en el partit, tornaria a marcar de falta directa. Amb el 4 a 4 es va arribar a una recta final de partit molt intensa. Els dos conjunts no estaven d'acord amb l'empat i volien sumar els tres punts. Dalmau va firmar una nova brillant actuació arribant a un final agònic. Quan faltaven 40 segons per al final del partit, Torné va enviar la bola al fons de la porteria de Dalmau i deixava el Taradell gelat. En els darrers segons, el Taradell ho va intentar amb cinc jugadors a pista, però l'electrònic no es va moure.

A la classificació, els de Ferran Moreno continuen amb 4 punts.