El CP Taradell aconsegueix la primera victòria del 2024

Diumenge, 03/03/2024

Han hagut de passar set jornades, però finalment el CP Taradell va trencar la mala ratxa de resultats i, aquest dissabte, davant el Barça B va aconseguir la primera victòria del 2024. Va guanyar per 4 a 2.

El Taradell, tot i que va acabar patint, va encarrilar el partit a la primera part. Arnau Font va obrir la llauna; Tino Molera, després d'una gran jugada de Nil Generó, va fer el segon i, abans del descans, Víctor Crespo marcava el 3 a 0 de contraatac. Els taradellencs tenien el partit encarrilat, però a la segona part es va complicar. El filial blaugrana va marcar dos gols amb pocs segons de diferència i amb el 3 a 2 el partit es va igualar. El Taradell, amb una defensa consistent, va saber aguantar el resultat i a dos minuts pel final va sentenciar el matx amb un gol des del punt de penal de Víctor Crespo.

A la classificació el Taradell és cinquè amb 24 punts.