El Concurs de Reis arribarà dilluns a la 33a edició amb més de 150 regals

El programa començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a les 2 del migdia.

Dilluns, 06/01/2020

Des del 6 de gener del 1987 hi ha una tradició que no falla a Taradell: el Concurs de Reis de Ràdio Taradell. Dilluns, el programa arribarà a la 33a edició i, com els últims anys, repartirà més de 150 regals entre els seus oients. Són obsequis que deixen Melcior, Gaspar i Baltasar, gentilesa d'establiments, empreses, entitats i institucions, majoritàriament del municipi, i que es regalaran als oients que truquin al 93 812 62 20. El programa començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a les 2 del migdia.

30concursreisrtaradell-32.jpgPer qui encara no ho sàpiga, el Concurs de Reis es basa en un taulell de guerra de vaixells en què les caselles estan plenes dels regals. Cada oient ha de dir una lletra i un número, i, si té sort, s'emporta un regal directe. Si cau a una aigua, haurà de superar alguna prova molt fàcil per tenir una nova oportunitat.

Tampoc hi faltaran els regals sorpresa que prepara l'emissora, tant per repartir entre els oients que truquin al 93 812 62 20 com per als que visitin la ràdio amb pijama, cosa que ja s'ha convertit en una tradició, o els que portin esmozar o vermut.