El Concurs de Reis arriba a la 35a edició amb més de 200 regals

Dijous, 06/01/2022

Des del 6 de gener del 1987 hi ha una tradició que no falla a Taradell: el Concurs de Reis de Ràdio Taradell. Dijous, el programa arribarà a la 35a edició i, com els últims anys, repartirà uns 200 regals entre els seus oients. Són obsequis que deixen Melcior, Gaspar i Baltasar, gentilesa d'establiments, empreses, entitats i institucions, majoritàriament del municipi, i que es regalaran als oients que truquin al 93 812 62 20. El programa començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a les 2 del migdia. Després d'un altre any molt complicat, l'emissora agraeix l'esforç que han fet tots els establiments.

Concurs Reis 2022

Per qui encara no ho sàpiga, El Concurs de Reis es basa en un taulell de guerra de vaixells en què les caselles estan plenes dels regals. Cada oient ha de dir una lletra i un número, i, si té sort, s'emporta un regal directe. Si cau a una aigua, ha de superar alguna prova molt fàcil per tenir una nova oportunitat.

Arran de la pandèmia, es prendran algunes mesures de seguretat. El repartiment de regals, es farà en un espai ben ampli i garantint la distància.

twitter