El col·legi Sant Genís i Santa Agnès dona 1.000 euros a l'Associació HIPOFAM

Divendres, 27/01/2023

Aquest dijous el col·legi Sant Genís i Santa Agnès va fer una donació solidària per valor de 1.000€ a l'Associació HIPOFAM, una associació nascuda per a fomentar la investigació i la informació sobre una malaltia minoritària anomenada hipomagnesèmia familiar. Una malaltia renal que provoca nivells baixos de magnesi a la sang.

La donació es va fer al mateix centre educatiu i va comptar amb la presència d'Antoni Cabrera, president d'HIPOFAM; els regidors d'Educació i de Benestar Social de l'Ajuntament de Taradell, Lleïr Pladevall i Lídia Alonso, i dels alumnes de sisè del centre, de familiars i mestres.

HIPOFAM escola Sant Genís (2)

Els alumnes i familiars van lliurar a l'associació, a més de la quantitat econòmica, uns petits records de les manualitats que es van vendre a la Fira de Santa Llúcia. Amb els guanys d'aquesta fira i d'altres iniciatives portades a terme pel grup IMPLICA'T de sisè, també es va poder fer una quantiosa aportació econòmica a La Marató de TV3.

HIPOFAM escola Sant Genís (1)

L'acte va ser especialment emotiu "ja que representava la culminació d'un esforç important per aconseguir posar un petit gra de sorra per a una de les moltes causes per les quals cal seguir lluitant", expliquen des del centre.

L'associació HIPOFAM va ser creada el 2013 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels malalts i de potenciar la investigació. Gràcies a HIPOFAM s'està fent l'única investigació sobre aquesta malaltia a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

HIPOFAM escola Sant Genís (2)

HIPOFAM escola Sant Genís (4)