El Circuit d'Orientació proposat pel CET durant el confinament s'allarga fins a mitjans de setembre

Durant els dies de festa major es revisarà. 

Dimarts, 25/08/2020

El passat mes de maig la secció d'Orientació del Centre Excursionista de Taradell va preparar uns circuits d'orientació a l'entorn del nucli urbà de Taradell, per tal que durant el període de desconfinament la gent tingués una opció més per fer exercici físic, al mateix temps que era una oportunitat per conèixer aquest esport.

Des de la secció expliquen que "hem cregut convenient de mantenir aquests circuits fins a la segona setmana de setembre". Per aquest motiu "durant els dies de Festa Major es farà un seguiment especial per tal que totes les fites estiguin al seu lloc". En aquest sentit animen a "tots aquells que encara no n'hagueu fet cap, pugueu aprofitar aquest dies de vacances per fer-lo". 

Durant aquest temps molts taradellencs i orientadors d'altres poblacions han gaudit d'aquests circuits, entre ells, alumnes de l'Institut de Taradell, que va posar al seus alumnes com a exercici de l'assignatura d'educació física fer algun d'aquests circuits. La valoració d'aquesta iniciativa ha estat molt positiva "pels comentaris que ens han fet arribar". Per aquest motiu, de cara al futur, s'està estudiant la possibilitat de fer-ne un de fix.

Circuit Orientació_agost 2020

 

 

twitter