El casal d'estiu municipal comença amb places disponibles

Fins ara, hi ha hagut 58 inscripcions, però encara queden places per algunes setmanes.

Dimarts 30/06/2020

Aquest dilluns, ha començat el casal d'estiu municipal que ha impulsat l'Ajuntament de Taradell, després de detectar que l'oferta habitual de cada estiu, a través d'entitats privades, quedava reduïda de manera important per la crisi sanitària. Aquest casal públic es fa a les instal·lacions de Les Pinediques, a Goitallops, i ofereix 60 places. Segons va explicar el regidor d'Educació, Lleïr Pladevall, en una entrevista a Ràdio Taradell dijous passat, hi ha hagut 58 inscripcions, però no totes completen les cinc setmanes de casal. Així encara queden places per alguna de les setmanes. El preu és de 30 euros a la setmana i les inscripcions encara continuen obertes.

Lleïr Pladevall

 

L'empresa Àrtic és l'encarregada de gestionar el casal, "que es fa a l'aire lliure aprofitant el pati de Les Pinediques i s'hi fan jocs, tallers i activitats esportives", segons va explicar el regidor. Pladevall assegura que estan "contents" de la resposta que ha tingut, tenint en compte que es va anunciar i organitzar amb molt poc temps de marge. L'equip de govern, que no tenia cap intenció de muntar un casal públic, va veure la necessitat després de fer una enquesta als pares de les escoles i comprovar que tindria bona acollida. Unes 200 famílies van respondre a l'enquesta.

Sobre aquesta enquesta, Pladevall també va dir, en aquest cas com a regidor de Participació Ciutadana, que han detectat que és una manera d'accedir a la ciutadania "de ben a prop i que dona bons resultats".

 

Entrevista a Lleïr Pladevall: