El 6 de gener, torna El Concurs de Reis de Ràdio Taradell

Després d'un any complicat, l'emissora agraeix l'esforç dels establiments i la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell.

Dimecres, 06/01/2021

Des del 6 de gener del 1987 hi ha una tradició que no falla a Taradell: El Concurs de Reis de Ràdio Taradell. Dimecres, el programa arribarà a la 34a edició i, com els últims anys, repartirà uns 200 regals entre els seus oients. Són obsequis que deixen Melcior, Gaspar i Baltasar, gentilesa d'establiments, empreses, entitats i institucions, majoritàriament del municipi, i que es regalaran als oients que truquin al 93 812 62 20. El programa començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a les 2 del migdia.

Després d'un any molt complicat i especialment difícil pels petits comerços, l'emissora agraeix l'esforç que han fet tots ells i també agraeix la col·laboració de l'Ajuntament per mantenir l'esperit del concurs. Entre els regals cedits per l'Ajuntament, hi haurà diversos vals de 50 euros per gastar en comerços de l'ABT.

Concurs de Reis 2021Per qui encara no ho sàpiga, El Concurs de Reis es basa en un taulell de guerra de vaixells en què les caselles estan plenes dels regals. Cada oient ha de dir una lletra i un número, i, si té sort, s'emporta un regal directe. Si cau a una aigua, ha de superar alguna prova molt fàcil per tenir una nova oportunitat.

Mesures de seguretat

Arran de la pandèmia, es prendran algunes mesures de seguretat. A diferència d'altres anys, no es permetrà que ningú entri als estudis, més enllà dels locutors i tècnics. Pel que fa al repartiment de regals, es farà en un espai ben ampli i garantint la distància.

twitter