Dues mestres de Les Pinediques participen en una trobada internacional a Budapest

Han intercanviat punts de vista en el marc d'un projecte d'inclusió a través de l'escriptura.

Dilluns, 05/12/2022

Cinta i Marta a Budapest

Dues mestres de l'Escola Les Pinediques de Taradell, Cinta Gonzàlez i Marta Ramírez, han participat en una trobada internacional d'intercanvi a Budapest. Va ser fa un parell de setmanes en el marc del projecte europeu Erasmus+ KA2 Writing for Inclusion, coordinat per la UVic-UCC, i en què participen universitats i escoles d'Hongria, Ucraïna, Itàlia i Espanya. Aquest projecte, que pretén fomentar la inclusió a partir del dibuix i l'escriptura, va néixer el 2020 i està previst que acabi el gener de l'any que ve.

image0

Durant tota una setmana es van portar a terme diferents reunions per tal de donar a conèixer el treball que s'està fent a les diferents escoles que formen part del projecte, i ara caldrà analitzar aquests resultats per obtenir-ne unes conclusions.

La trobada es va complementar amb diferents visites educatives, com ara al Museu dels Contes o la Universitat ELTE-TOK, i amb una exposició-resum del projecte a l'Europa Point de Budapest. Durant l'estada, les mestres taradellenques també van poder visitar i conèixer el funcionament de l'escola hongaresa participant del projecte. Ho van fer tot compartint alguna petita estona de conversa amb els infants, observant com s'impartia alguna classe, i visitant les instal·lacions.

image2

Des de l'escola, es mostren "molt satisfets" del treball fet durant aquests dos anys, tant pel que fa a les activitats prèvies amb l'eTwinning com les activitats portades a terme durant la implementació del projecte.

Per la setmana que ve, Les Pinediques ha organitzat la jornada Erasmus Day per explicar el projecte. Es farà dijous dia 13 a la tarda i està obert a les famílies de l'escola.

twitter