Dos equips de la UD Taradell i diverses taradellenques, premiades a la Nit dels Campions de la FCF a Osona

Dimarts, 21/06/2022

El pavelló municipal de Santa Eugènia de Berga va acollir dilluns al vespre la Nit de Campions a Osona 2022, amb la presència de més de 700 persones. Durant l'acte es van lliurar els premis als 29 campions i campiones de la lliga 2021-2022, i també dels tres guardons especials.

Entre els premiats cal destacar dos equips de la UD Taradell, però també diverses jugadores taradellenques que juguen fora del municipi. 

Per una banda, van rebre el guardó l'equip de Quarta Catalana i l'Infantil A de la UD Taradell per haver quedat primers del seu grup. L'Infantil, a més, va rebre un doble premi, ja que també va guanyar el torneig que es va fer després de la Lliga.

Equip Quarta

Equip Infantil

 

D'altra banda, diverses taradellenques també van pujar a l'escenari per recollir el guardó de campiones. Es tracta de Mireia Redorta, Nikol Kalcheva, Blanca Montaña, Jana Atènica i Paula Miralpeix, jugadores del Juvenil A de l'OAR Vic que van aconseguir l'ascens a Primera i de Marta Ramonet, Cristina Pol i Sílvia Belles, jugadores de la FUE Vic que van quedar campiones de la Segona Divisió.

Equip Juvenil

Equip Segona Femení

l'acte hi van assistir el directiu de l'FCF i delegat a Osona, Pere Alsina; el directiu de l'FCF i delegat al Vallès Occidental-Sabadell, Albert Montull; el directiu de l'FCF i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez;  el directiu de l'FCF Pep Graus; el subdelegat de l'FCF a Osona, Abel Castañé; el responsable del CTA a Osona, Jordi Jaldón; i l'alcalde de Santa Eugènia de Berga, Xavier Fernández; entre altres.

Equip Infantil

 

twitter