Dissabte, 'T'escoltem a la fresca' per fer tertúlia amb taradellencs

El programa es farà, a partir de les 5 de la tarda, des de la terrassa del Bar Can Costa.

Dissabte, 23/05/2020

Escoltem terrassa

 

Ràdio Taradell sortirà al carrer per fer la desena edició del programa especial T'escoltem, dedicat a la crisi del coronavirus i a la incidència que té a Taradell. Aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda, instal·larem els micròfons de l'emissora a la terrassa d'El Cafè de Can Costa, després que la fase 1 del desconfinament permeti l'obertura d'aquests espais.

Des d'allà, i sempre prenent les mesures de seguretat i distància necessàries, Laia Miralpeix, Joan Puig i Marc Güell volen fer tertúlia amb els taradellencs. Per això, fem una crida perquè, dissabte a la tarda, tothom que ho vulgui faci un cafè amb nosaltres i ens expliqui com està vivint la situació actual i com l'ha afectat. Pel programa també hi passaran l'alcaldessa, Mercè Cabanas, i el portaveu de l'oposició, Santi Estragués, el cap de setmana que farà un any de les eleccions municipals.

L'especial T'escoltem el tancarà una nova actuació en directe de Dami Àlvarez. Aquest cop, ja no serà des de casa, sinó que ens acompanyarà a la terrassa de Can Costa.

A banda d'emetre's per la ràdio, el programa també es podrà seguir pels canals de Youtube, Facebook i Twitter de Ràdio Taradell, gràcies a la realització de Gerard Preseguer.

twitter