Disminueixen els casos de coronavirus a Taradell, però es manté en alerta

Mercè Cabanas explica a Ràdio Taradell la seva experiència després d'haver donat positiu.

Dissabte, 27/02/2021

Coronavirus

Bones notícies pel que fa als contagis de coronavirus a Taradell, amb una davallada important els últims dies. Segons el comunicat de Salut fet públic al web de l'Ajuntament divendres, durant l'última setmana s'han diagnosticat menys de deu casos de Covid. Des de l'octubre, el municipi no se situava per sota dels dos dígits. Una dada molt positiva per la baixada en picat de contagis, ja que fa una setmana estàvem per sobre de la trentena.

Tot i això, és molt important no abaixar la guàrdia, ja que el risc de contagi continua sent alt. L'alcaldessa, Mercè Cabanas, recordava dijous al programa Precs i preguntes de Ràdio Taradell que encara "hi ha gent greu hospitalitzada". Per segona setmana consecutiva, les escoles de Taradell només tenen un grup confinat: és un de P3 a l'escola Les Pinediques. També la Residència Vilademany es manté lliure de Covid-19.

En la mateixa entrevista, Cabanas també va destacar l'esperança que suposa la vacuna. Per exemple, dimecres, infermeres del CAP van posar vacunes a algunes persones sense la necessitat que baixessin del cotxe. L'alcaldessa va recomanar als col·lectius a qui ja els pot tocar vacunar-se que estiguin al cas del telèfon.

Mercè Cabanas

 

Des de finals de la setmana passada, Cabanas ja torna a estar activa. Durant deu dies, va estar de baixa per haver donat positiu per coronavirus i va delegar les seves funcions al primer tinent d'alcaldia, Lluís Rodríguez. En l'entrevista va donar les gràcies a tothom que s'ha preocupat per la seva salut.

 

Entrevista a l'alcaldessa:


 

twitter