Dilluns s'obriran les inscripcions del Torneig F5 Taradell

El torneig començarà el 26 de juny i s'allargarà fins al 29 de juliol.

Dilluns, 26/06/2023

Tot a punt per al Torneig F5 Taradell 2023 que arriba a la seva 38a edició. La competició estiuenca es jugarà entre el 26 de juny i el 29 de juliol a les instal·lacions del camp de La Roureda que habilita quatre terrenys de joc de futbol sala per acollir més de 600 partits durant les cinc setmanes del torneig.

El proper dilluns, 29 de maig, s'obriran les inscripcions, que aquest any es faran en línia a través de la nova plataforma que l'organització estrenarà per gestionar el torneig. Es tracta del sistema
Competize. Les inscripcions estaran obertes fins al 2 de juny, i tenen limitació d'equips per categoria. La informació essencial del torneig ja es pot descarregar a la web www.udtaradell.cat o a través de les xarxes socials del torneig.

Torneig F5 Taradell

Un any més, els equips participants s'asseguren tenir, com a mínim, entre 7 i 8 partits durant tot el mes de competició. A part d'aquests, hi haurà els partits de la fase final. Després de quatre edicions i de la bona rebuda que va tenir la modificació del sistema de competició, l'organització continuarà apostant per un sistema de competició que ha servit per igualar nivells i perquè els participants puguin gaudir dels partits, evitant golejades escandaloses.

En aquest sistema de competició, en una primera fase de classificació els equips quedaran agrupats en grups de quatre equips i es disputaran els partits en forma de lligueta per generar una classificació. D'aquí es passarà a una fase 2, on els dos primers classificats de cada grup competiran en la categoria Or, mentre que els dos últims ho faran en la categoria Plata. En aquesta segona fase cada categoria tindrà diversos grups (o els que cregui l'organització en funció de les inscripcions) i es competirà amb el sistema habitual de lligueta. D'aquí sorgiran els equips que disputaran la fase final de la categoria Or, així com la fase final de la categoria Plata. S'aplicarà aquest sistema de competició a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Si hi ha prou equips també s'aplicarà en categoria prebenjamí.

L'organització també ha fet una aposta clara per oferir informació actualitzada el més ràpid possible. Per això, enguany, tots els participants podran informar-se i conèixer els resultats, classificacions i, fins i tot, seguir els partits minut a minut a través de la nova APP i la pàgina web.

El torneig compta amb un equip humà de més de 100 persones i voluntaris dividides en tres àmbits, coordinades per la junta directiva de la UD Taradell.