Dilluns, s’obren les inscripcions de carrosses i comparses per al Carnaval

Dimecres, 20/01/2016

A partir de dilluns que ve, 25 de gener, es podran fer les inscripcions de carrosses i comparses per participar al Carnaval de Taradell, organitzat per Ràdio Taradell. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el 13 de febrer i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l'Ajuntament, al Cafè de Can Costa o a través d'un formulari que habilitarem en aquest web. Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa. L'any passat, el Carnaval va comptar amb catorze carrosses i tres comparses.

REI-CARNESTOLTES1.jpg

La concentració de carrosses serà a les 6 de la tarda i, com l'any passat, es farà a l'avinguda dels Vilademany. Una hora després, es llegirà el pregó des de la plaça de l'Atlàntida. El pregoner tornarà a ser un personatge molt conegut, que vindrà carregat de dosis d'humor. La setmana que ve, anunciarem el seu nom. El recorregut serà el següent: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carretera de Balenyà. La rua acabarà al mateix punt de sortida. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

L'ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el mateix dissabte dia 13 al migdia en directe per Ràdio Taradell. Això sí, la primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, amb el Rei o Reina Carnestoltes.

Un cop acabi la rua, el Carnaval continuarà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses, es lliuraran els premis a les tres millors carrosses i la millor comparsa, i hi haurà festa per celebrar el dia de la disbauxa. D'altra banda, a les 10 de la nit, la festa jove començarà a la Carpa de Can Costa. Les entrades anticipades es podran comprar al Bar de Can Costa, a Ràdio Taradell i a Manli de Vic per 10 euros, amb consumició inclosa. A taquilla, valdran 12 euros, també amb consumició inclosa.

Per sisè any, Ràdio Taradell assumeix l'organització del Carnaval, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell, Protecció Civil-Voluntaris de Taradell i l'Agrupació de Botiguers de Taradell.