Dilluns obrirà la nova àrea d'emergència a la deixalleria de Taradell

Dilluns, 08/03/2021

Amb l'objectiu de continuar millorant el sistema de recollida de residus del municipi, a partir d'aquest dilluns s'obrirà la nova àrea d'emergència de residus que substituïrà l'àrea d'aportació. D'aquesta manera, aquesta nova àrea passarà a ser d'ús exclusivament domèstic i d'ús exclusiu pels veïns i veïnes de Taradell. Només es podrà utitlitzar en casos puntuals i justificats (cada habitatge disposarà d'un nombre màxim mensual o anual d'aportacions a l'àrea), "ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible", comenten des de l'Ajuntament de Taradell

A la nova àrea d'emergència s'hi pot portar matèria orgànica, reciclables i restes, però està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles.

àrea emergència Taradell_2021

 

Pel que fa a la seva utilització, els habitatges de l'àrea urbana (residents a l'àrea urbana del municipi) la poden fer servir una vegada a la setmana. Els habitatges disseminats (residents de fora de l'àrea urbana del municipi, sense recollida porta a porta), la poden fer servir 3 vegades a la setmana.

Aquesta renovació es realitzarà també a altres municipis de la Mancomunitat La Plana durant l'any 2021 amb l'objectiu d'incrementar els índex de recollida selectiva i avançar cap a una major sostenibilitat dels nostres municipis.

Com podeu accedir a l'àrea d'emergència? 

Us heu de registrar al sistema KOMTAINER - Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil - Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.

area emergencia taradell

twitter