ÀUDIO i VÍDEOS. ''Déus i humans'', el nou projecte musical de Guillem Soler

Explica set històries sobre la relació entre els humans i els Déus, acompanyades d'il·lustracions.

Dilluns, 01/05/2023

"Déus i humans" és el segon treball musical de Guillem Soler i arriba quatre anys després de "Totem". Segons explica el músic i professor de l'escola de música de Taradell, "és un conjunt de cançons en llengua catalana que tracten les relacions entre humans i Déus o éssers mitològics de diferents llocs del món". En total, ens presenta set històries, "però no són històries Disney, sinó els contes originals de les històries Disney. No és una qüestió que acabin bé les coses, sinó de causa i conseqüència".

En la majoria de les històries "s'alteren els mites originals per tal de donar èmfasi a debilitats i valors de vital importància" per Soler com l'amor maternal, l'atracció, la desvaloració, l'acceptació de la pèrdua, l'engany, la fe i l'esperança, el destí i el significat de la vida, el maltractament de la natura, la innocència o els prejudicis.

Per tal de transmetre totes aquestes sensacions, el músic ha recorregut a tres vies artístiques: la música i els textos que ha creat ell mateix i les il·lustracions d'Eudald Palma, que es poden veure, per exemple, a Instagram.

 

 

Pel que fa a les cançons, es poden escoltar a Youtube.

 

Soler també ha editat el disc en format físic.

El músic considera que aquest nou treball té moltes semblances amb "Totem", però amb la diferència que ara hi ha una temàtica concreta com a fil conductor. En una entrevista recent a Ràdio Taradell, ha agraït la col·laboració de tota la gent que l'ha ajudat amb aquest projecte.

 

Entrevista a Guillerm Soler: