Derrota polèmica del Taradell amb un penal inexistent en el descompte que dona la victòria a l'Argentona

El porter del Taradell va blocar la pilota però el col·legiat va xiular la pena màxima.

Dissabte, 13/11/2021

El Taradell va perdre, dissabte a la tarda, dos punts davant l'Argentona. Un penal en el temps de descompte, totalment injust, va permetre al rival disposar d'una pena màxima i marcar el gol de la victòria, que dóna el lideratge a l'Argentona i va deixar un mal regust de boca a un Taradell indignat per la decisió arbitral.

Durant la primera mitja hora de joc, els dos conjunts es van intercanviar les ocasions, però en el darrer tram de la primera part, i després de la sortida d'un córner, l'Argentona s'avançava en el marcador i posava el 0 a 1. Un resultat que es va moure just a l'inici del segon temps, en un contraatac dels rivals que van posar el 0 a 2. A partir d'aquí, va arribar la reacció d'un Taradell que va retallar la diferència amb un gol de Vila al minut 61 després de rematar un córner amb el cap. El gol va donar ànims a un Taradell que es va llançar a l'atac i després de diverses ocasions, el mateix Vila posava l'empat a 2 en el minut 79. El Taradell no en tenia prou amb l'empat i en els darrers minuts va buscar el gol de la victòria, però un xoc entre Honda i Coca, amb un considerable trau al cap pel jugador de l'Argentona, va deixar el partit aturat durant molts minuts. Això va trencar el ritme d'un partit que en el descompte, i en una jugada aïllada i sense perill, Jona va blocar la pilota. El davanter rival va caure i el col·legiat va xiular penal. Tot i les protestes dels taradellencs, la decisió no va canviar i des dels 11 metres l'Argentona feia el 2 a 3 i sumava tres punts que li permeten mantenir-se al primer lloc.

El Taradell, per la seva banda, es manté amb 10. Diumenge vinent jugaran al camp del Mataró.