Derrota en el darrer minut del Taradell contra l'Atlètic Gironella

Els taradellencs van desaprofitar un penal.

Diumenge, 16/10/2022

La UD Taradell no troba la fórmula de la victòria en aquest inici de competició. L'equip ha enganxat una dinàmica negativa i amb tres empats i dues derrotes consecutives suma tres punts. A la ratxa de mals resultats se li ha de sumar la mala sort i és que el gol de la derrota contra el Gironella va arribar en el minut 95.

Tot i que el Taradell va començar dominant i disposant d'accions per avançar-se (entre elles un gol anul·lat per fora de joc a Amine) va ser l'Atlètic Gironella qui es va avançar en el marcador en el minut 22 amb un gol de penal. Amb el 0 a 1 el partit va baixar la intensitat i fins a la mitja part no es va comptabilitzar cap ocasió clara ni per un ni per altre equip.

A la segona, en canvi, el Taradell va crear perill des de bon inici i de seguida va arribar el gol de l'empat realitzat per Nil Fabregó després d'una bona triangulació amb Orriols. Poc més tard el col·legiat assenyalava un penal favorable al Taradell, però Amine va errar. L'empat no deixava satisfet a cap dels dos equips. El Taradell era qui dominava davant un Atlètic Gironella que no es va apropar a l'àrea blanc-i-blava fins al minut 85. I quan semblava que el resultat seria d'empat a 1, en el descompte van arribar dues jugades per banda. Una pel Taradell, que no va aprofitar i una altra dels visitants que va acabar amb gol.

Taradell Gironella (1)

D'altra banda, i a Tercera, el Taradell B va caure al camp del Sant Feliu de Codines per 2 a 1. Tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Youssef, els locals van donar la volta a l'electrònic amb dos gols que van acabar a les acaballes del partit.