Derrota dolorosa del CP Taradell davant el Barça Atlètic

Diumenge, 29/01/2023

El Barça Atlètic va ser superior al Taradell i va acabar golejant davant l'afició blanc-i-blava per 0 a 4. Els taradellencs, amb un arbitratge molt rigurós, no van estar encertats mentre que els blaugranes van tenir molta efectivitat. De fet, al minut 5 ja guanyaven per 0 a 2. El Taradell va intentar refer-se, però li va costar superar la defensa blaugrana i, a més a més, tampoc va tenir encert en jugades de bola aturada. La més clara, un penal poc abans del descans, de Víctor Crespo.

Amb el 0 a 2 es va arribar a la mitja part. A la represa, el Barça va tornar a marcar i amb el 0 a 3 la reacció taradellenca es va fer molt difícil. I és que el Barça es va llançar a l'atac de la porteria de Puigbí que va poder aturar una falta directa abans que en el minut 40 els blaugranes féssin el quart. Pol Gallifa va poder fer el gol de l'honor en una falta directa, però també li va mancar encert. I el 0 a 4 ja no es va moure més.

Una derrota que allunya el Taradell a cinc punts del líder, el Mataró. Els de Jefa Rovira baixen fins a la cinquena posició de l'OK Plata Nord amb 25 punts.