Derrota del CP Taradell que perd el gol 'avarage' amb el Lloret

Els taradellencs van disposar de moltes ocasions pero la bola no va entrar.

Dilluns, 25/01/2021

El CP Taradell torna a estar en zona de play out després de perdre contra el Lloret per 3 a 1, en un partit que es va disputar diumenge a la tarda. Els taradellencs van disposar de moltes ocasions, però no van estar encertats a la porteria local. Amb aquest resultat, el Lloret guanya també el gol avarage ja que a la primera volta el resultat va ser de 3 a 2.

Els primers minuts de la primera part, el joc va ser molt igualat, però els locals es van avançar amb un gol al minut 11 gràcies a un penal. El Taradell també va disposar d'un penal, però Dani Rodríguez no va estar encertat. De fet, aquesta va ser la tònica de tot el partit pels taradellencs. Moltes ocasions, però, manca d'encert. La segona part va començar amb una nova ocasió de bola aturada pels taradellencs, però novament no hi va haver encert en el penal efectuat per Víctor Crespo. Tot i així, el Taradell va aconseguir empatar amb un gol del capità Marçal Casadevall. El Taradell va buscar el segon gol. Va disposar d'ocasions, però no hi va haver encert. El Lloret va disposar de dos penals. El primer no el va marcar, però el segon sí, i aquest servia per posar el 2 a 1. Tres minuts més tard, i amb un Taradell llançat a l'atac, el Lloret va recuperar una bola i va marcat de contraatac, el 3 a 1 definitiu.