Derrota del CP Taradell que es queda sense opcions de ser primer

El CP Taradell va perdre contra el Cerdanyola per 5 a 4 i a manca de tres jornades per acabar el campionat, el Taradell ja no pot optar a la primera posició de l'OK Plata Nord.

Dimarts, 28/03/2023

Els de Jefa Rovira són quarts amb 37 punts i el Mataró, que és el líder, en té 9 més, 46, i el goal average al seu favor.

Davant el Cerdanyola, el CP Taradell es van avançar fins a tres ocasions, però no va saber aprofitar l'avantatge per sumar tres punts que eren molt necessaris. Al minut 11 Pol Gallifa va aprofitar un llançament exterior per desviar la bola i fer el primer gol. Al quart d'hora de joc va arribar l'empat en una recuperació al mig de la pista i un contraatac. Els de Jefa Rovira es van tornar a avançar quan faltaven 50 segons per al descans en una recuperació de Víctor Crespo que va assistir a Marc Palazón perquè amb un llançament exteriors posés l'1 a 2 abans del descans. Als pocs segons de la represa va arribar l'empat a 2 en un llançament de mitja pista que Martínez va tocar desviant la trajectòria i enganyant Puigbí. Una vegada més el Taradell es va tornar a avançar. En aquesta ocasió va ser Xavier Crespo en una rematada dins l'àrea.

Però un minut més tard, el Cerdanyola posava l'empat a 3. El gol va deixar tocat el Taradell mentre que el Cerdanyola, aprofitant els seus millors minuts, va marcar dos gols pràcticament consecutius que deixaven el 5 a 3 a l'electrònic. Els de Jefa Rovira, conscients de la importància dels punts, no van abaixar els braços si bé els va costar i molt apropar-se amb perill a la porteria de Pérez. Només Palazón va poder batre el porter local al minut 43. Els blanc-i-blaus ho van continuar intentant, però van topar, una vegada darrera l'altra, amb la defensa del Cerdanyola. De fet, el conjunt local, a un segon pel final, va disposar d'una falta que Puigbí va aturar. L'electrònic no es va moure més i el Taradell va perdre.

La competició s'atura ara fins el cap de setmana del 14 i 15 d'abril. En aquests tres partits que queden el Taradell rebrà l'Oviedo, viatjarà a la pista del Dominicos i acabarà la Lliga regular davant l'Olot.