Derrota del CP Taradell davant el Voltregà

Va perdre per 1 a 2 en un partit igualat.

Diumenge, 10/01/2021

El pavelló d'El Pujoló va viure diumenge al migida el primer partit del 2021. El Taradell, que dijous havia guanyat per 0 a 5 al Vic, va plantar cara al Voltregà, sisè classificat, però va acabar perdent per 2 a 1. En una primera part amb domini visitant, el Voltregà es va avançar al quart d'hora de joc. Abans de finalitzar la primera part, el Taradell va reclamar un penal, però el col·legiat no el va xiular.

Taradell-Voltregà 2021

A la represa, el Taradell va fer un pas més i va posar a prova a un encertat Blai Roca. El Voltregà, per la seva banda, continuava disposant d'accions al contraatac. El partit s'havia igualat i el gol podia caure per qualsevol de les dues bandes. Finalment va ser el Voltregà qui va tornar a marcar, després de recuperar una bola al mig del camp i superar a Dalmau. Dani Rodríguez, de falta directa, va escurçar la diferència i va posar l'1 a 2 al marcador de falta directa a quatre minuts pel final. Un temps que no va ser necessàri perquè l'empat no va arribar.

A la taula, el Taradell es manté en zona estable amb 14 punts.

Tot això després d'una victòria històrica del CP Taradell davant del Vic per 0 a 5.