Derrota del CP Taradell davant El Vendrell

Diumenge, 05/02/2023

El Taradell va caure dissabte al vespre a la pista del CE Vendrell per 4 a 2. Els de Jefa Rovira encadenen una ratxa de dues derrotes consecutives i un empat que l'han allunyat de les primeres posicions.

Davant el Vendrell, el Taradell va començar disposant d'ocasions, però es va trobar amb un porter local molt ben posicionat. Això més la manca d'encert dels taradellencs van evitar el gol visitant. En canvi, els locals es van avançar en el minut 11 de contraatac. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, va arribar el segon dels locals. Marc Palazón va disposar d'una falta directa per retallar la diferència, però va fallar mentre que qui marcava era Víctor Crespo en el minut 41. Semblava que el Taradell es posava dins del partit. Sergi Pla disposava d'una nova falta, però també va errar en el llançament. Qui sí que va marcar, en canvi, van ser els locals, a tres minuts pel final després del rebot en una falta directa. En el darrer minut el Taradell va marcar, però els col·legiats no van donar el gol i a la contra, i sense porter, ja que els taradellencs jugaven amb cinc jugadors a pista, va arribar el quart d'El Vendrell. A tres segons pel final, Víctor Crespo fa fer el 4 a 2 definitiu.