Derrota del CP Taradell davant el Reus

Va caure per 4 a 7 davant el Reus en un partit disputat fins al final.

Divendres, 19/03/2021

El CP Taradell es va avançar en el marcador als tres minuts de joc després d'una gran diana de Dani Rodríguez, però els reusencs van aconseguir capgirar el marcador abans del descans amb tres gols més. El Taradell va fer el 2 a 4 al minut 20, però el Reus encara va fer el cinquè abans d'arribar a la mitja part. A la represa, el partit es va igualar, però el Taradell va ser l'equip que va buscar amb més intensitat el gol. Dani Rodríguez va fallar una falta directa en el 35, però un minut després Benito feia el 3 a 5. El Taradell estava dins del partit i no havien passat ni dos minuts quan Dani Rodríguez marcava de falta directa. I quan millor jugava el Taradell, a la jugada següent del quart gol, el Reus va fer el sisè. Amb el Reus, el gol deixava fora de joc un Taradell que va veure com s'escapaven les possibilitats d'arribar al final del partit amb un resultat ajustat i donava vida a un Reus que va tornar a disposar de bones ocasions com una falta directa que va fallar, una bola al pal o una gran aturada de Dalmau. Quedava temps, però, i el Taradell ho va continuar intentant, però la bola no va voler entrar i Crespo va enviar la bola al pal. A dos minuts pel final, va arribar el 4 a 7 definitiu.

El Taradell és tretzè amb 22 punts. Aquest diumenge, el Taradell juga a partir de les 12 del migdia contra el Lleida, un altre equip de la part alta de la taula. El conjunt del Segrià és cinquè amb 42 punts.