Derrota del CP Taradell davant el Girona

El CP Taradell va encaixar la primera derrota al Pujoló.

Diumenge, 25/10/2020

El conjunt de Ferran Moreno va perdre per 3 a 5 davant el Girona, en un partit polèmic per les decisions arbitrals, que van afectar un i altre equip, però que van perjudicar al conjunt local.

Els gironins es van avançar al minut 3 però ràpidament Víctor Crespo va posar l'empat a 1. Els gironins van disposar d'una falta directa i d'un penal, però Albert Dalmau va estar molt encertat i va poder aturar les dues jugades de bola aturada. Poc abans del descans, novament Crespo marcava pel Taradell i deixava el 2 a 1 a l'electrònic.

A la segona part, una pressió molt forta del Girona va ofegar un Taradell cansat per les baixes d'Edu Genís, Tino Molera i Xevi Soler. Amb només una rotació, els taradellencs van patir per aguantar el resultat. De seguida va arribar el 2 a 2, però una blava als visitants va permetre a Dani Rodríguez de disposar d'una falta directa que va poder transformar amb el 3 a 2. El partit estava intens i el Girona va aconseguir l'empat a 3 només dos minuts després. A partir d'aquest moment, dues decisions polèmiques van encendre els ànims taradellencs. Primer en una falta amb la conseqüent targeta blava al gironí David Carles que els col·legiats primer van assenyalar i després es van tirar enrere. A la jugada següent, el Girona es posava per davant en un contraatac. La segona jugada polèmica va arribar tres minuts després i va ser un gol anul·lat a Benito ja que els col·legiats van decidir que la falta, prèvia al gol, s'havia de tornar a executar. En els darrers minuts, el Taradell va buscar sense sort el gol de l'empat i a 30 segons pel final, una nova falta directa a favor del Girona, va servir per posar el definitiu 3 a 5 al marcador.

El Taradell es manté amb 4 punts a la classificació i en el proper partit s'enfrontarà al Calafell.