Derrota del CP Taradell davant el CE Vendrell

Va perdre per 4 a 2 contra un rival directe amb qui, a més, perd el gol avarage.

Diumenge, 07/02/2021

El CP Taradell no va poder fer res davant un Vendrell que va ser superior. Un gol de falta directa a l'inici del partit va servir per encarrilar la victòria del conjunt local. El Taradell només va plantar cara quan Víctor Crespo va marcar de penal i va posar l'1 a 1 al quart d'hora de la primera part. Abans, Dani Rodríguez havia disposat d'una flata directa, però no va tenir encert. Dos golassos del Vendrell abans de finalitzar el primer temps van deixar el partit vist per sentència.

Tot i així, a la represa, el Taradell va disposar d'ocasions per retallar la diferència en el marcador, però va continuar sense punteria. En canvi, en una acció personal, el Vendrell marcava el 4 a 1. Xevi Soler, poc després, posava el 4 a 2 i deixava el partit obert en els darrers minuts. El Vendrell va disposar d'una falta directa i el Taradell de dues, però no va continuar la manca de punteria davant un equip local molt segur.

Amb la victòria, el Vendrell supera el Taradell a la classificació. El conjunt de Ferran Moreno és onzè amb 17 punts en una jornada en la qual els resultats dels rivals no van acompanyar. La setmana vinent el Taradell rebrà el Noia.