Derrota del CP Taradell davant el Caldes

Els taradellencs van caure golejats per 9 a 4 davant un gran Caldes.

Diumenge, 07/03/2021

De principi a fi el Caldes va dominar un partit que es va posar molt difícil pel Taradell des del primer minut. Només començar, Albert Dalmau ja va aturar un penal, però 40 segons després i quan s'havia jugat poc més d'un minut, va arribar el primer gol dels locals. Als 5 va arribar el segon en un partit en el qual el Caldes va disposar de moltes oportunitats i va tenir molta efectivitat i, sobretot, va fer grans gols imparables per Dalmau. El partit, però, es va trencar a la recta final de la primera part quan el Caldes va fer tres gols més just abans d'arribar al descans. Amb el 5 a 0 en el marcador i a 23 segons per arribar a l'equador de l'enfrontament, Benito posava el 5 a 1.

A la segona part el Taradell va millorar, però de nou va ser el Caldes qui va tornar a marcar. Va ser al minut 29. Víctor Crespo va marcar el 6 a 2 en el minut 33, però, amb el partit trencat i decidit, van arribar dos gols més consecutius del Caldes que posaven el 8 a 2. Acte seguit, Albert Dalmau va aturar una falta directa i el Taradell, mitjançant Víctor Crespo, marcava dos gols seguits per posar el 8 a 4. El mateix Crespo va disposar d'una falta directa que va llançar a fora. El Taradell havia reaccionat tard i, tot i així, va tenir opcions per posar-se dins del partit amb dos pals. Sense punteria, però, l'electrònic no es va moure fins a 8 segons pel final amb el 9 a 4 definitiu pel Caldes.

A la taula, el Taradell es manté amb 22 punts.